Minnie Mouse – Тропалка

549 ден Со ДДВ

Оваа едукативна играчка ќе им помогне на родителите да ја подобрат звучната и визуелната перцепција на бебето, како и да го забавуваат. Тропалката е направен во форма на прекрасен цвет, на чиј венчелистот е глувчето Мини во розово одело.

На залиха

Спореди