Messi Tricks $ Effect topka

2.099 ден Со ДДВ

Тренирајте како вашиот фудбалски идол Лео Меси, научете да шутирате со одличен ефект, како професионалец. Мекиот фудбал му помага на играчот во контролирање за да ги подобри своите вештини.

11 на залиха

Спореди