Memo Cats

379 ден Со ДДВ

Игра на меморија и асоцијација. Целта на оваа игра е да одговара на паровите користејќи ја вашата визуелна меморија. Победник е играчот кој одговара на најмногу парови. 48-те карти се илустрирани со слики од 44 Cats и нивните пријатели. Стимулира набудување, меморија и концентрација.

3 на залиха

Спореди