Math Monkey

1.049 ден Со ДДВ

Научете математика лесно и на забавен начин. Ставете ги стапалата на мајмунот на броевите што сакате да ги додадете, мајмунот е толку паметен што ќе ви го каже резултатот покажувајќи со рацете.

На залиха

Спореди