Marvins Magic Mini Tricks

389 ден Со ДДВ

Одлична забава за малите волшебници – почетници. Изберете еден од 4-те одлични комплети и започнете ги вашите тајни волшебни моменти. Со илустрирани упатства, многу лесно ќе изведувате трикови. Постојат 25 различни волшебни трикови, вклучувајќи ја неверојатната илузија на коцки, невозможната загатка, растечка магична картичка, збунувачки трик со семафори, појава на магични стапчиња и уште многу трикови. Вежбајте ги сите трикови и станете супер магионичар.

31 на залиха

Спореди