Luvabella -Кукла

5.799 ден Со ДДВ

Оваа симпатична интерактивна кукла ќе ве воодушеви со своите вистински и витални изрази и движења на лицето! Додека разговарате и комуницирате со Лувабела, таа ќе го прошири својот вокабулар за бебиња на над 100 зборови и целосни фрази – на англиски. Лувабела доаѓа со интерактивни додатоци

3 на залиха

Спореди