Lps Lucky Pets – Изненадување

354 ден Со ДДВ

Секое пакување содржи мини Mlp скриени во волшебна ламба, паричка и водич! Секоја паричка има две икони – превртете ja паричка за да видите коe милениче носи среќа. Упатството ги содржи сите 6 типа на среќа: просперитет, соништа, авантура, успех, пријателство и креативност.

На залиха

Спореди