Lovely Kitchen сет со пластелин 4 бои и 6 калапи

389 ден Со ДДВ

Со сетот за играње Lovely Kitchen, забавата никогаш нема да заврши! Со мешање на разнобојни пластелини, можете да создадете нови бои и да готвите одлични јадења! Пластелинот за игра му помага на вашето дете да развие и умешност и имагинација. Децата ќе можат да прават различни форми со различни бои, ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност со весели додатоци кои помагаат во обликувањето.

94 на залиха

Спореди