Lol Surprise All Star Bb Asst

899 ден Со ДДВ

Откријте 8 изненадувања вклучувајќи омилена навивачка кукла со блескава промена и фудбалски додатоци. Соберете ги двата тима: Teal Rockets и Pink Lightning. Секоја кукла ги вклучува нови жестоки фудбалски униформи и додатоци како фудбалска топка или трофеј. Нахранете ја или искапете ја куклата и тоа вклучува промена на бојата.

На залиха

Спореди