Lol – Канцелариски прибор

349 ден Со ДДВ

Сетот ѕвезда изненадување со мотиви од Lol, содржи канцелариски материјал кој може да вклучува предмети како прстени за копчиња, пенкала, марки, острилки, гуми за бришење, лента и многу повеќе.

На залиха

Спореди