Llp Lil Bird

1.199 ден Со ДДВ

Little Live Pets Lil’ Birds е најпривлечната птица со светкави пердуви! Милувајте ја вашата мала птица и гледајте како ја врти главата. Со 20 слатки звуци, колку повеќе го галите вашиот пријател толку повеќе ќе одговори! Има и функција за снимање и репродукција! Има 3 карактери што треба да се соберат, секој со свој уникатен модел и личност.

На залиха

Спореди