Lil Dippers Akvarium se so riba

1.799 ден Со ДДВ

Аквариумот Lil ‘Dippers е совршен дом за вашите миленици Little Live Dippers. Уникатна риба Lil ‘Dippers ве очекува во школка. Наполнете го аквариумот со вода и ставете ја школката во аквариумот, кога ќе се наполни со вода, рибата оживува и плива во аквариумот! Додека го истражува својот нов дом полн со морски растенија, рибата елегантно ги движи перките и опашката и плива како вистинска!

3 на залиха

Спореди