Куќата на Mickey Mouse

899 ден Со ДДВ

Куќата на Мики и Мина е секогаш отворена за сите нивни најдобри пријатели! Ставете ги вашите омилени херои на Дизни и нивниот миленик Плутон на назначените места. Вметнувањето и вклопувањето на облиците ќе го привлече вниманието на најмалите, а откривањето на сликите што се кријат под ликовите ќе ги воодушеви!

8 на залиха

Спореди