Kody Jeansy Blue

10.499 ден Со ДДВ

Впечатливата рамка на Kody, заедно со седиштето, ја прават оваа количка да изгледа извонредно. Уникатен дизајн комбиниран со многу паметни одлики. Седиштето е реверзибилно и има повеќе позиции на потпирачот за грб и на нозете. Количката има амортизирани тркала, предни ротирачки и кочница на задните тркала. Количката има XXL тенда која е со УВ 50+ заштитен фактор. Вклучени се адаптери за автомобилски седишта група 0+.

3 на залиха

Спореди