Кинетички песок зелена боја 1000 гр.

549 ден Со ДДВ

Сосема нова забава на моделирање со кинетички песок. Кинетички песок во зелена боја, замесете го, формирајте форми, и растурете го повторно! Тој е антимикробен и антибактериски. Ги подобрува моторните вештини на децата и им овозможува да создаваат свои креации.

69 на залиха

Спореди