Кинетички песок со калапи

779 ден Со ДДВ

Создадете светкава, треперлива, блескава креација со мулти-пакетот со кинетички песок. Користете ги калапите во форма на замок и можете да изградите свое кинетичко кралство. Со песокот кој никогаш не пресушува, можностите се бесконечни. Кинетичкиот песок е забавен и безбеден за секого!

33 на залиха

Спореди