Кинетички песок црвена боја 1000 гр.

479 ден Со ДДВ

Сосема нова забава на моделирање со кинетички песок. Кинетички песок во црвена боја, замесете го, формирајте форми, и растурете го повторно! Тој е антимикробен и антибактериски. Ги подобрува моторните вештини на децата и им овозможува да создаваат свои креации.

На залиха

Спореди