Какафонија

649 ден Со ДДВ

Дали е лесно да се најдат три идентични елементи во оваа игра, и покрај многу слични симболи? Целта на играта е прво да мора да најдете три идентични симболи во оваа игра, кои одговараат на симболот на картичката и рамката со обоена коцка. Звучи едноставно, нели?

230 на залиха

Спореди