Junk Yard Drummer

1.199 ден Со ДДВ

Junkyard Drummer е брилијантен комплет за конструкција кој нуди часови едукативна забава. Претворете ги користените конзерви за пијалаци и картони во тапани за овој уникатен роботски тапанар. Програмирајте го со свои ритмови. Импровизирајте удари на која било површина и изведете свој жив концерт!

На залиха

Спореди