Jenga Classic

1.999 ден Со ДДВ

Класична Jenga е лесна игра што можете да ја играте во секое време и на кое било место. Повлечете го блокот, ставете го на врвот и надевајте се дека кулата нема да се сруши.

На залиха

Спореди