Jenga Bridge

2.399 ден Со ДДВ

Класична игра Jenga со уште поголема неизвесност! Кулата Jenga седи на врвот на дрвениот мост што се ниша, надминувајќи го предизвикот да се обиде да ја одржи кулата стабилна. Не дозволувајте кулата да падне. Балансирање на кулата Jenga над несигурниот мост ја зголемува возбудата. Извлечете блок од тврдо дрво, ставете го на врвот, но не дозволувајте кулата да падне! Мостот под кулата се ниша напред и назад, создавајќи уште поголем предизвик за оваа стратешка игра.

На залиха

Спореди