Истражувачи на облици

499 ден Со ДДВ

Да ги запознаеме малите со магичниот свет на форми и бои преку игра на роденденска забава! Ова е еден од првите настани за најмладите, полн со очекувања и емоции! Сега, можете да го прославите секој пат кога ќе ја играте оваа игра. Дознајте за триаголници, кругови, правоаголници, шари и бои. Развива умешност, логика и вештини за набљудување.

На залиха

Спореди