Hippo Filip

1.999 ден Со ДДВ

Интерактивна играчка со 3 копчиња за учење броеви, имиња на животни и нивните гласови. Танчерот Филип танцува лево – десно и плеска со рацете. Тој ги убедува децата да го следат неговиот танц и движења. Тој танцува и аплаудира, охрабрувајќи ги децата да танцуваат со него во ритамот на мелодијата. Ги запознава децата со имињата на животните и нивните гласови. Тој ги запознава децата со првите броеви придружени со музика. Со различни мелодии и весели танцови песни. Филип има раце од мека ткаенина за безбеден аплауз и прегратки за бебиња.

На залиха

Спореди