Haunted Fairground

4.173 ден Со ДДВ

Опседнатиот забавен парк со 5 минифигури претставува супер сцена за имагинативна забавна игра со улоги. Овој Hidden Side сет за лов на духови е комбинација на градежен модел на Lego со апликација, па затоа интеракцијата со моделот предизвикува настани во дигиталниот свет.

На залиха

Compare