Guess Who

2.169 ден Со ДДВ

Најпознатата игра Guess Who! Секој играч избира мистериозен карактер и потоа, поставувајќи прашања (на кои одговорот може да биде да или не), се обидуваат да го откријат мистериозниот карактер на противникот. Кога сте апсолутно сигурни кој е мистериозниот карактер на противникот – погодувајте. Бидете внимателни – ако направите грешка, противникот победува. Победи во 5 рунди и биди шампион на погодување.

На залиха

Compare
Шифра: HASC2124 Категории: ,
Бренд:: Mb Game
Brands