Goo Jit Zu mini Hero asst

469 ден Со ДДВ

Вашите омилени јунаци од Goo Jit Zu во мини форма. Но сепак растеглив и мек. Тие доаѓаат во парови, по 2 херои во секој пакет. Значи, борбените игри никогаш не завршуваат. Соберете ги пријателите и уживајте во играта. Овие моќни мини-херои можат да се истегнат и до 3 пати поголеми и да се вратат во првобитната положба.

6 на залиха

Спореди