Glow sheeps

349 ден Со ДДВ

Украсете го вашиот ѕид или таван на вашата соба со овие флуоресцентни налепници во форма на овцички кои за една минута, фаќајќи природна светлина, ќе ја направат вашата соба осветлено небо. Сега можете да заспивате броејќи овцички.

На залиха

Спореди