Ѓубретарец со контењер, звук и светло WY521B (MX0181826)

819 ден Со ДДВ

Камион ѓубретарец со звук и светло. Камионот има звучни и светлосни ефекти, кои ја прават играта пореална и позабавна.

На залиха

Спореди