Geo Lacing Beads

1.249 ден Со ДДВ

Овие врзани монистра ги охрабруваат децата да развиваат фини моторни вештини, креативност и концентрација. Децата можат да создаваат бесконечни обрасци од нивната фантазија или да го следат нашето упатство. Оваа играчка се базира на методот Монтесори.

6 на залиха

Спореди