Gb Vaya Plus I-size, Silver Fox Grey

32.999 ден Со ДДВ

Vaya Plus i-Size дизајнирано за да обезбеди максимална безбедност при патување со автомобил, gb Vaya Plus i-Size има вграден ротирачки систем 360 ° за да го олесни пристапот до автомобилот за бебето и родителот. Иновативното седиште за автомобил, gb Vaya Plus i-Size е опремено со систем за управување што ја спречува положбата на седиштето свртена кон насоката на патување порано од 16 месеци и високо 76 см. Родителот може да се потпре на безбедноста што ја нуди gb Vaya Plus i-Size благодарение на интегрираниот систем за заштита од страничен удар, кој има улога на апсорпција на енергијата што произлегува од страничен судир. Интегрираниот систем за заштита од страничен удар може да се користи без оглед дали седиштето е поставено свртено напред или свртено наназад. Експертите од оваа област знаат колку се чувствителни областите на вратот и главата, со што се развива технологија за намалување на енергијата (ER-TECH). ER-TECH се активира во моментот на удар кога седиштето е поставено свртено кон правецот на движење, активирајќи прогресивно движење на потпирачот за глава за да се ограничи областа на изложеност на вратот на силите генерирани од судирот. Безбедност и удобност каде и да патувате! Gb Vaya Plus i-Size има 12 позиции за прилагодување на потпирачот за глава за да остане во чекор со стапката на раст на вашето дете. Системот Isofix е интуитивен и лесен за употреба благодарение на технологијата „еден клик“, олеснувајќи ја инсталацијата на автомобилското седиште во автомобилот, намалувајќи ги на нула шансите за неправилна инсталација. Функцијата за навалување му овозможува на бебето да има удобен сон додека патува со автомобил. Седиштето за автомобил има 5 лежечки позиции кога се користи со грбот кон правецот свртен наназад и 3 положби кога се користи со грбот кон насоката напред. Системот за безбедносни ремени од 3 точки на седиштето за автомобили gb Vaya Plus i-Size е дизајниран да ја зголеми удобноста и безбедноста на бебето и да ја олесни неговата употреба со примена на магнетни клипови на страните на седиштето за поддршка на точките на ремените додека родителот не го постави бебето во столчето.

Нема на залиха

Спореди
SKU: GB618000087 Категории , ,
Бренд:: Gb
Brands