Gb Uni-All, London Grey

34.999 ден Со ДДВ

Uni-All е фантастично решение за иднината на вашето малечко. Ова седиште за автомобил е дизајнирано да расте со вашето дете од раѓање до 12 години. Произведени по највисоките безбедносни стандарди, Uni-All му обезбедува безбедност на малото во текот на целата фаза на раст, гарантирајќи ја неговата заштита во секое време. Технологијата за намалување на енергијата (ER-Tech) го штити малото во случај на фронтален судир додека системот за заштита од страничен удар (LSP) обезбедува суштинска заштита од странични судири. Покрај тоа, системот за контрола на ограничување Uni-All гарантира правилно користење на седиштето, бидејќи тоа ќе го означи соодветниот момент за промена на температурниот појас од 5 точки за ременот од 3 точки на возилото. Uni-All има Isofix и Top-Tether конектори како дополнителни сидра кои помагаат да се спречи превртувањето на седиштето на автомобилот во случај на несреќа. Uni-All е сe што ви треба, безбедност и удобност на вашето дете. Uni-All е седиштето за автомобил што можеме да го користиме од новороденче во спротивна насока од возењето со систем isofix и Top Tether, (препорачливо е да се користи во спротивна насока на возењто што е можно подолго време, со овој модел до 18 кг тежина). Од 18 килограми приближно 4 години, овој модел на седиште мора да го конфигурираме како група 2-3, но во овој случај не можеме да го користиме во возилото со изофикс. Групата 2-3 е инсталирана во возилото без Isofix.

1 на залиха

Спореди
Шифра: GB619000315 Категории: , , Ознака:
Бренд: Gb
Бренд: