Gb Rain Cover Qbit+ All City

3.499 ден Со ДДВ

Прекривка за дожд е задолжителна за време на прошетки во дождливи денови. Прекривката е со лесна инсталација и го штити Вашето дете од ветер и дожд.

4 на залиха

Спореди