Gb Pockit+ All Terrain, Fashion Edition Desert Night

16.799 ден Со ДДВ

Gb Pockit + All Terrain Fashion Edition, ултра-компактна, дизајнирана за удобност. Само во два чекори, лесната количка се претвора во пакет доволно мал за да го постави во надземните простори за багаж во авиони и возови. Pockit + е гениј за урбани патувања. Оваа верзија на Pockit, има поголема натрешница, лежиште (од 6 месеци) и можност да се користи како систем за патување со Gb или Cybex седуште или корпа Cot to Go од GB.

Нема на залиха

Спореди
SKU: GB620000045 Категории , ,
Бренд:: Gb
Brands