Gb Pockit + Adapter

1.390 ден Со ДДВ

Адаптери за Gb Pockit + овозможуваат лесна и брза инсталација на седиште за автомобил гр. 0+ од Gb или Cybex на рамката на количките.

22 на залиха

Спореди