Gb Adapter Qbit+ All City

2.799 ден Со ДДВ

Со адаптерите можете лесно да ги закачите седиштата за автомобили за новороденчиња Gb или Cybex на шасијата на вашата количка Qbit + All City . Лесен за употреба и супер удобен за секојдневниот живот со вашето малечко.

3 на залиха

Спореди