Funville Tower Stack – On the Go

429 ден Со ДДВ

Поканете пријател и изградете ја највисоката кула досега. Изберете блок во одредена боја и изградете кула така што со поставување на блоковите во висина да не се распадне. Многу интересна и неизвесна игра што ќе предизвика насмевки и моменти на забава со вашите пријатели и семејство. Има практично пакување, така што може да се носи насекаде со вас.

33 на залиха

Спореди