Funville Memory Game – On the Go

429 ден Со ДДВ

Мини игра со меморија, погодна за пакување и носење каде и да одите. Игра која ја развива моќта на перцепција, можноста за запомнување и концентрација кај децата. Вметнете мапа со различни животни или мапа на возило, повикајте пријател и испробајте кој ќе открие и поврзе повеќе поими со отворање на мини капаци на таблата за игри.

26 на залиха

Спореди