Funville Line Up 4 – On The Go

322 ден Со ДДВ

Игра на табла што ќе донесе забава каде и да сте. Пакувањето е практично и можете да го носите насекаде со вас и да играте игра во парк, двор или на екскурзија. Изберете ја вашата боја на чип и играта може да започне. Оној кој прв ќе направи серија од 4 чипови во избраната боја е победник. Чиповите можат да се редат хоризонтално, вертикално или дијагонално.

12 на залиха

Спореди