Frozen II Rumbling Rock

1.499 ден Со ДДВ

Елза и нејзините пријатели мораат да победат во возбудлива акција во борба против земниот гигант. Кој прв успее да го достигне врвот на планината ќе победи. Избегнувајте ледени камења што ги фрла земниот гигант по планината.

На залиха

Спореди