Fraction Cubes

1.190 ден Со ДДВ

Оваа играчка ви овозможува да научите пропорционални односи со коцки со различна големина. Развива математичко размислување кај децата и создава дополнителна вредност за учење, како што се односите или површините. Овој сет вклучува 8 мали коцки, 6 блока од различни големини, 1 голема коцка и 1 дрвена кутија.

30 на залиха

Спореди