Fraction Blocks

890 ден Со ДДВ

Сетот Fraction Blocks се состои од 15 блока со кои децата можат да ги научат за геометријата, формите и фракцијата додека ги совпаѓаат и градат различните форми, како и да уживаат во создавање и градење работи според сопствената фантазија.

10 на залиха

Спореди