Двојно 2

449 ден Со ДДВ

Играта ‘двојно 2’ е игра со карти, која е наменета за децата над 8 годишна возраст и помага во развојот на вниманието, концентрацијата и брзите реакции кај децата. Помеѓу секои две карти има по една слика што се совпаѓа и играчот мора да ја пронајде истата слика колку што е можно побрзо. Првиот што ќе ја пронајде сликата е победник и тој ја собира картата.

428 на залиха

Спореди