Двојно 10

449 ден Со ДДВ

Игра со карти за деца над 5 годишна возраст која помага во брзо совладување на менталната аритметика. Во играта може да учествуваат двајца до шестмина играчи. Целта на играта е да се изнајде најбрз начин за да се пронајдат две идентични слики на две карти, а збирот на броевите да изнесува 10.

485 на залиха

Спореди