Dragster

1.249 ден Со ДДВ

Дајте му на вашиот мал возач на трки кул предизвик со овој LEGO Technic Dragster. Откако ќе се изгради, забавата продолжува. Поставете ги мини семафорите. Погледнете како пламенот пука од издувните гасови, исто како вистински автомобил. Со сетот 2 во 1, децата можат да развијат вештини обновувајќи го овој предизвик за градење.

На залиха

Спореди