Domino Pocket Frozen 2

379 ден Со ДДВ

Традиционалната игра на домино со слики од ликовите од Frozen 2! Одговарајте на плочките и предизвикајте ги вашите пријатели за бесконечна забава! Стимулира логичко размислување, набљудување и вештини за внимание.

На залиха

Спореди