Dolcenanna Pop – Сигурносна ограда

3.499 ден Со ДДВ

Сигурносна ограда за креветчиња Dolcenanna Pop е со должина 150см и e прилагодлива на сите кревети. Лесно се собира и може да се преклопи.

На залиха

Спореди