Disney Princess Surprice

459 ден Со ДДВ

Која од 12-те Disney принцези ќе ja добие вашето дете? Ova е забавна игра со погодување бидејќи сетот во форма на скапоцен камен не ја открива фигурата додека децата не ја отворат. Откако децата ќе го отворат, можат да го превртат парчето што е внатре и да го лизгаат во куќиштето за да создадат прекрасна позадина за фигурата што треба да се прикаже. Позадините се посебни за секоја принцеза. Сетовите скапоцени камења се поврзуваат едни со други за да можат сите фигури да бидат прикажани заедно. Секој се продава одделно.

3 на залиха

Спореди