Dig A Dinosaur Skeleton Tyrannosaurus Rex

689 ден Со ДДВ

Бидете палеонтолог! Копајте и ископајте го скелетот на мистериозно праисториско животно и потоа склопете го скелетот за да формирате модел на диносаурус Тираносаурус Рекс.

3 на залиха

Спореди