Детски ранец со појас за придржување – Еднорог

2.029 ден Со ДДВ

Мини ранец со појас за безбедност на децата. На него се прикажани различни животни кои го привлекуваат вниманието. Ремените се меки, тие можат да се прилагодат на висината на детето. Цврстата горна рачка може да се справи со секој товар. Овој безбедносен ремен со модерниот ранец Skip Hop ќе им овозможи на вашите деца поголема безбедност. Благодарение на неговиот клип, можете да го откачите и да добиете полноправен мини-ранец. Овој модел е дизајниран за возраст од 1 до 4 години.

21 на залиха

Спореди