Design Your Own T-shirit Transfer

449 ден Со ДДВ

Создадете ваш сопствен дизајн на маички користејќи боички, пегла и фантазија! Земете маица , изберете креда со бои и создадете нешто што сите ќе му се восхитуваат. Кога ќе завршите, ставете го празниот трансфер и пеглата за да го направите вашиот дизајн уникатен.

На залиха

Спореди